Nagradna igra

Nagradni izziv Eko Dim tour


Zbirajte žige planinskih koč od 25.9.2017 do 30.9.2018 in jih zamenjajte za EKO DIM nagrade.

Za 20 zbranih žigov podarjamo 20 detektorjev ogljikovega monoksida (CO), ki pripomorejo k kvarnosti v vašem domu in vas pravočasno opozorijo pred nevarnostjo zastrupitve.

Prvim trem osebam, ki zberejo 20 žigov, podarjamo 100 EUR denarne nagrade + CO detektor EI-208, naslednjim sedemnajstim pa CO detektor EI-208!
Vsak, ki zbere 7 žigov prejme majico Deteljica za Srečo.

Za vse ki zberejo 7 žigov – majica lahko svoj (original) kartonček s podatki pošljejo po pošti na naslov podjetja (EKO DIM d.o.o., Gačnikova pot 2, 2390 Ravne na Koroškem)

Prenesite brošuro v PDF obliki

 


Vsak udeleženec ki izpolni pogoje nagradne igre 20 zbranih žigov na »kartončku« prejme nagrado na sedežu podjetja. Vse udeležence nagradne igre prosimo, da pred prevzemom nagrad na tel št. 080 72 73 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , predhodno najavijo prevzem ( da ne bo prihajalo do brezuspešnih obiskov). Nagrado lahko prevzamete vsak delovni dan med 8-15 uro.

 


Pravilnik nagradne igre Eko dim

1. člen (organizator nagradne igre)
Organizator nagradne igre je podjetje Eko dim, Družba za opravljanje dimnikarske dejavnosti, Gačnikova pot 2 , 2390 Ravne na Koroškem.

2. člen (objava nagradne igre in trajanje nagradne igre)
Nagradna igra je objavljena na spletni strani Eko dim, d.o.o., Družba za opravljanje dimnikarske dejavnosti, Gačnikova pot 2 , 2390 Ravne na Koroškem.

Naslov spletne strani je: https://www.ekodim.si/index.php/nagradna-igra in facebook strani: https://www.facebook.com/search/str/ekodim/keywords_search .

Nagradna igra traja od 25.09.2017 do 30.09.2018.

3. člen (udeleženci nagradne igre)
V nagradni igri sodeluje vsakdo, ki originalno ali s spletne strani www.ekodim.si natisnjeno brošuro izpolni z ustreznim številom žigov planinskih koč v času trajanja nagradne igre.

V žrebanju za nagrade ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetju Eko Dim d.o.o., ter njihovim ožjim družinskim članom, in drugim osebam, ki so kakor koli vključene v organizacijo nagradne igre.

4. člen (nagradno vprašanje in naslov za pošiljanje odgovorov)
NAGRADNI IZZIV SE GLASI: Zbirajte žige po planinskih kočah od 25.9.2017 do 30.9.2018 in jih zamenjajte za EKO DIM nagrade.

Za 20 zbranih žigov podarjamo 20 detektorjev ogljikovega monoksida (CO), ki pripomorejo k varnosti v vašem domu in vas pravočasno opozorijo pred nevarnostjo zastrupitve.

Udeleženci lahko brošuro pošljejo na naslov podjetja Eko dim, d. o. o., Gačnikova pot 2, 2390 Ravne na Koroškem ali se oglasijo osebno na sedežu podjetja na naslovu, Gačnikova pot 2, 2390 Ravne na Koroškem. Poleg rešitve morajo udeleženci navesti še svoje ime in priimek ter naslov.

5. člen (nagrada in prevzem nagrade)
Prvim trem osebam, ki zberejo 20 žigov, podarjamo 100 EUR denarne nagrade + CO detektor EI-208, naslednjim sedemnajstim pa CO detektor EI-208!
Vsak, ki zbere 7 žigov prejme majico Deteljica za Srečo.

Vsak udeleženec, ki izpolni pogoje nagradne igre 20 zbranih žigov na »kartončku« prejme nagrado na sedežu podjetja. Vse udeležence nagradne igre prosimo, da pred prevzemom nagrad na tel št. 080 72 73 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. predhodno najavijo prevzem ( da ne bo prihajalo do brezuspešnih obiskov). Nagrado lahko prevzamete vsak delovni dan med 8-15 uro.

6. člen (objava nagrajencev)
Nagrade je možno prevzeti na sedežu podjetja EKO DIM, Družba za opravljanje dimnikarske dejavnosti, Gačnikova pot 2 , 2390 Ravne na Koroškem.

7. člen (komisija)
Zbiranje žigov na brošuri bo preverila tričlanska komisija, ki jo sestavljajo:
1. MARKO CIMERMAN (predsednik komisije)
2. MIHA ŠILER (član komisije)
3. SIMONA DONIK (članica komisije)

8. člen (starost nagrajencev)
V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa.

9. člen (veljavnost pravil nagradne igre)
Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so povezane z izdajo nagrade, ter za nagrajence, ki z navedbo podatkov priznavajo ta pravila in se obvezujejo, da jih bodo upoštevali.

Za razlago posameznih členov tega pravilnika je pristojna komisija. Morebitne napake v delu komisije in pri izvedbi igre bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve tega pravilnika lahko komisija razveljavi nagradno igro.

10. člen (varovanje osebnih podatkov)
Udeleženci nagradne igre z navedbo zahtevanih osebnih podatkov dajejo organizatorju osebno privoljenje, da lahko njihova imena in priimke – v primeru, da so izžrebani – javno objavi na spletnem naslovu www.ekodim.si.

Organizator pa se zavezuje, da bo osebne podatke sodelujočih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za namene nagradne igre.

11. člen (začetek veljavnosti pravilnika)
Ta pravilnik začne veljati z dnem začetka nagradne igre, to je 25.09.2017.

Obvestilo uporabnikom dimnikarskih storitev: Nov zakon o dimnikarskih storitvah - KLIK Novica - KLIK

EKO DIM d.o.o.

GAČNIKOVA POT 2,
2390 RAVNE NA KOROŠKEM

Brezplačni klici:

Fax: 02 82 20 952
E-mail: info@ekodim.si

Facebook

Več o podjetju

Vloga dimnikarske službe

Izvajanje nadzora nad malimi kurilnimi napravami, odstranjevanja katranskih oblog – čiščenje zaradi zagotavljanja požarne varnosti, varovanje človekovega zdravja, varstvo okolja.